VMJ är en resurs för alla arbetslösa. Först ett par tips för dig från Google:

* Arbetssökande medlem på VMJ: Lelle

Lelle Offentliga fakta och CV för Lelle
 
(Inget foto uppladdat ännu)

Man 60 år från Järfälla

Namn: Inte angivet

Sysselsättning nu: Dolt av medlemmen

Yrke(n): Dolt av medlemmen

För mer fakta och kontaktuppgifter: Bli medlem, logga in och gå till Lelle
(Även du som representerar ett företag använder formuläret 'Skapa nytt konto', och anger detta i steg 2.)

* CV / Arbetslivserfarenhet -

Jag har i så gott som hela mitt vuxna liv arbetat i transportbranschen, började efter fullgjord militärtjänstgöring på Gotland 1984 att jobba på Bilspedition i Spånga som sedermera på 1990-talet blev Schenker. Där blev det först ordinärt lagerarbete som sen blev avdelningen Transportkontrollen där det handlade om säkerhetskontroller av lastbilar, sen fick jag ansvaret för Schenkers reklamationslager där jag tog hand om och registrerade in skadat gods i samarbete med reklamationshandläggare. Fick även in okänt gods som av någon anledning hamnat fel någonstans, då det blev min uppgift att genom detektivarbete försöka hitta en avsändare eller mottagare med hjälp av telefon, dator, kontakta företag och andra Schenkerkontor i landet.
2007 så avslutade jag min anställning på Schenker eftersom dom då skulle göra en stor omorganisation där mina arbetstider skulle läggas på eftermiddagar och kvällar vilket kändes som en mardröm för en som är morgonpigg och kvällstrött.
Sista september slutade jag på Schenker för att 1:a oktober börja arbeta på Medicarrier AB också beläget i Spånga som är Landstingets leverantör av sjukvårdsmaterial. Där jobbade jag under några månader med lagerarbete för att sen flytta över till deras transportavdelning SSL Transport där jag fick ansvaret för utlastningen på mornarna till alla Sjukhus, Vårdcentraler, tandläkarmottagningar, servicehem etc etc i Stockholms Län som är knutna till Landstinget. Det jobbet började 04:30 på morgonen och innebar ett fysiskt och administrativt jobb och samarbete med chaufförer och deras transportledare för att se till att alla bilar och lastbilar fick med sig rätt grejer och avgick från terminalen i tid eftersom alla transporter är tidsanpassade. Hade även hand om bokning av akutbilar när det handlade om leveranser till operationer eller dylikt. Arbetet krävde ett nära samarbete med våra och utomstående budbilschaufförer, transportledare, kundtjänst, reklamationshandläggare och godsmottagningar på sjukhusen.
Maj 2017 så fick jag ta mig till sjukhus efter att kroppen mer eller mindre lagt av på jobbet och det visade sig då efter ett antal undersökningar att mer än hälften av mina kotor i nacken var förstörda och att även ländryggen såg ut som om man kastat in en handgranat under skinnet och jag fick då veta av läkare att tungt fysiskt arbete i framtiden bara var att glömma. Jag är fortfarande sjukskriven men är anställd på Medicarrier som ju försöker hitta ett arbete som skulle kunna passa men som är svårt med tanke på vad dom sysslar med.
Jag har under den här tiden lagt min koncentration på (förutom rehabilitering med sjukgymnast) ett par stora intressen, speciellt whisky. Jag har sen 2008 varit ordförande i Whiskyklubben Boothie i Stockholm, jag har under ett antal år nu pratat och skrivit om whisky och hållit i whiskyprovningar för både större och mindre sällskap, både ute i krogmiljö, hemma hos folk, för företag och privata tillställningar. Det här med whisky har gjort att jag fått utlopp för mina stora intressen whisky, skriva och prata en jädrans massa.

Jag vet egentligen inte vad för slags arbete jag söker, det får visa sig beroende på vad som dyker upp.

* Vill du erbjuda Lelle ett jobb?

Om du har ett jobb att erbjuda vår medlem Lelle, gör så här:

  • Gå till "Bli medlem" och fyll i uppgifterna
  • Ange där att du är arbetsgivare (bocka i rutan)
  • Logga in och gå till medlem Lelle
  • Där kan du skicka internt PM till Lelle, eller e-post (om medlemmen har angett det)

OBS: Ingen form av spam eller oseriösa förslag är tillåtet, endast seriösa förslag till regelrätta anställningar. Din IP loggas och upprepade överträdelser av förbudet mot oseriösa PM via VMJ.se kan komma att beivras.