VMJ är en resurs för alla arbetslösa. Först ett par tips för dig från Google:

* Stort antal nya jobb inom spelbranschen

Samtidigt som många branscher kämpar med lönsamheten så är det andra som blomstrar. En bransch som länge legat i framkant när det kommer till lönsamhet är spelbranschen. Här görs det fortfarande stora investeringar, något som inte ser ut att ha avstannat efter den senaste periodens oroligheter i världsekonomin. I och med spelregleringen som infördes i januari 2019 har allt fler spelbolag dessutom valt att förflytta delar av sin personalstyrka tillbaka till Sverige.

Även på marknadsföringssidan inom spelbranschen finns det stora internationella företag som genom sin etablering i Sverige skapar många nya jobb. Här kan exempelvis nämnas CasinoSeal.com, som i samband med sin Sverige-lansering just nu rekryterar ett stort antal rekryterar och skribenter.

Har man sedan tidigare erfarenhet från digitala branscher har man mycket goda chanser att få ett jobb. Att jobba inom spelbranschen innebär ofta att man får en högre lön än inom många andra branscher. För den som har goda kunskaper inom språk finns det dessutom oändliga möjligheter att hitta jobb utomlands, både inom och utanför EU.