VMJ är en resurs för alla arbetslösa. Först ett par tips för dig från Google:

* Testson guidar dig till de bästa produkterna på marknaden

Testson.se är en nystartad portal inom produkttester och produktguider på nätet. Med hjälp av en testpanel, som i dagsläget består av fem personer så har man utfört över 70 produkttester i skrivande stund. Några av de mest besökta testerna är bland andra testerna av strykjärn, noppborttagare, elverk och bastuaggregat. Testvinnaren inom varje test utses efter en kombination av pris, användares omdömen, popularitet och testpanelens upplevelse av produkten.

I takt med växande e-handel finns det en stor efterfrågan på produkttester där kunder kan läsa sig till vilka produkter som är bäst i sina respektive kategorier. Det stora utbudet av butiker och varor gör det svårt för många kunder att välja. Något som gör att många efterfrågar en oberoende mellanhand som kan hjälpa till att guida i djungeln av produkter.

Teamet bakom Testson.se har under våren och sommaren upplevt en stor efterfrågan på sina tester, vilket gör att man nu bestämt sig för att expandera verksamheten i allt snabbare takt. Till hösten kommer man att rekrytera upp till 10 nya medlemmar till testpanelen och man har även för avsikt att rekrytera flera nya skribenter. Utöver nyrekrytering så börjar man förbereda verksamheten för en utlandssatsning under början av nästa år.