VMJ är en resurs för alla arbetslösa. Först ett par tips för dig från Google:

* Brath söker online-specialister

Forum > Jobbmöjligheter > Lediga platser > Brath söker online-specialister

Skriv ut
Visar inlägg 1 - 1 av 1.
< [1]  >
Skrivet av magnusbrath 7 jun 2017 05:59
Skriv ut Direktlänk
Avatar

magnusbrath

Arbetsgivare

Vi söker idag ett antal personer till något av våra kontor i Stockholm eller Örnsköldsvik som vi hoppas kanske finns på forumet. Det vi letar mest aktivt efter just nu är en utvecklare med intresse för Wordpress och specialist på annonsering i sociala medier.

Varför ska du söka jobb hos oss?
Du kanske har hört talas om att vi gått före när det gäller 6 timmars arbetsdag? Vi tycker själva inte att det är anledningen, det är snarare ett symptom på anledningen. Den egentliga anledningen är samma som anledningen till de kortare dagarna: Vi har lagt mycket energi på att vår personal ska må bra och trivas för att vi bryr oss.

Du ska söka om du vill vara en del av ett av de vassaste teamen inom marknadsföring online, det är vår ständiga målsättning och om du har samma passion för det som vi så kommer vi fungera bra tillsammans.

Vad är Brath?
Brath är en byrå som arbetar med annonsering och optimering, främst i sökmotorer men snart också inom sociala medier. Vi har idag 25 anställda, varav 3 i dotterbolag och kontor på Kungsgatan i Stockholm och på Lasarettsgatan i Örnsköldsvik. Vårt fokus är alltid att leverera riktigt goda resultat för våra kunder, utan en massa snack och utan bindningstider.

Från starten 2012 har vi vuxit snabbt och söker nästan ständigt ny personal, i skrivande stund finns 5 tjänster vi aktivt söker och 4 där vi mer än gärna tar emot ansökningar, på vår jobb-sida.

Vi söker en utvecklare för Wordpress
Just nu söker vi en utvecklare som kan Wordpress (inklusive PHP och MySQL förstås). Målsättningen är att bygga upp ett helt nytt system för publicering åt våra kunder men arbetet innebär också en hel del fixande och byggande av teman. Tjänsten är heltid och antingen på plats på vårt Stockholmskontor eller i Örnsköldsvik.

Vi ser först och främst till personlighet varför formella meriter är mindre viktigt, du måste kunna din Wordpress däremot.

Vi söker en specialist på annonsering i Sociala Medier
Vi söker också en specialist på annonesring i sociala medier, främst Facebook. Specialisten ansvarar för leveransen till kund, det innefattar själva arbetet med annonsering, framtagande av strategi och sammanställande av rapporter. Du kommer arbeta i vårt annonseringsteam som sedan tidigare är specialiserat på sökmotorannonsering, detta på plats på vårt kontor i Stockholm.

En av de huvudsakliga uppgifterna är att utveckla vårt erbjudande till våra kunder. Det innebär att du behöver en hel del erfarenhet på området, vi vill att du ska vara riktigt vass på annonsering, särskilt på Facebook.

Hur söker man?
Vi får många ansökningar till våra tjänster och vi tar rekryteringen på fullaste allvar. Därför har vi satt samman en guide för dig som söker. Den ska först och främst göra ansökningsförfarandet så bra som möjligt för dig, öka dina chanser. Den gör också arbetet smidigare för oss, så att ansökningar behandlas på rätt sätt av rätt person. Ett riktigt enkelt exempel är att en del missar att fylla i vilken tjänst ansökan gäller vilket ibland kan skapa missförstånd. Du hittar också i guiden vad du kan förvänta dig av förfarandet, vilka test och intervjuer som görs av våra kandidater. Detta för att minska på nervositeten något om det skulle vara något som sätter käppar i hjulet, vi vill inte utvärdera hur nervös man blir, vi vill utvärdera hur bra man passar i teamet.

Vi ser därför att du helst läser igenom vår guide till ansökan innan du skickar din. Kanske kommer du på något som gör din ansökan perfekt, kanske kommer du på att du inte alls gillar oss och inte vill söka.

Du hittar guiden här: https://brath.se/lediga-jobb-hos-brath/

Där hittar du också de andra tjänsterna vi söker vilket i skrivande stund är:

* Avdelningschef till produktionsavdelningen, Örnsköldsvik.
* SEM-konsult till Stockholm
* Senior sökmotoroptimerare till Stockholmskontoret

Och de vi alltid letar efter:

* SEO-Specialist i Örnsköldsvik
* Utvecklare
* Junior sökmotoroptimerare i Örnsköldsvik
* Key Account Manager i Örnsköldsvik

--
Vi söker personal i både Stockholm och Övik
 

< [1]  >