VMJ.se > Forum > VMJ.se > Regler > Rekommendationer

Du hittar denna tråd på http://www.vmj.se/forum/f5t6s1.html

Not Rekommendationer

Skrivet av Bengt 28 okt 2006 21:23
 
Följande rekommenderas alla medlemmar av Vi Mellan Jobben:

1. Om du har skrivit en fråga i ett av våra forum, var då snäll och markera tråden som löst (grön bock) om du blir nöjd med de svar som du har fått. På så sätt slipper många medlemmar fråga om samma saker, man slipper lösa problemen eller diskutera frågan igen och det blir lättare för medlemmar med samma fråga att hitta vad de söker efter.

2. Eftersom Vi Mellan Jobben forum är ett publikt forum rekommenderas alla att inte posta allt för personlig information.

3. Alla medlemmar av Vi Mellan Jobben uppmanas att kontakta admin vid upptäckt av någon olaglighet i forumet.

4. Administration vill varna för att lägga ut sin e-postadress i det publika forumet. Webbrobotar samlar in era e-postadresser och ni kommer sedan att få mycket spam. Visa din e-postadress endast i din medlemsinfo.

4. Vi Mellan Jobbens regler ändras och anpassas efter behov, så kom i håg att läsa dem då och då. Du kan också se på forumets förstasida när regler eller rekommendationer senast ändrades.

5. Försök att ange så mycket information om dig själv som möjligt, detta för att det är av allmänt intresse att veta vem man diskuterar med.


Administrationen för
VMJ.se


--
Admin på Vi Mellan Jobben