VMJ är en resurs för alla arbetslösa. Först ett par tips för dig från Google:

* Länkar i kategori Utbildning, skolor och kurser

Länkar

Kategori Utbildning, skolor och kurser

Här finns länkar till Utbildning, skolor och kurser samt angränsande ämnen. Föreslå oss gärna en bra länk för denna kategori. Vi gör gärna relevanta länkbyten, och företag som sysslar med utbildning får gärna sponsra oss mot en länk här.

Kom ihåg att söka i andra kategorier också, när du inte hittar den länk du söker.

* Länkar

Bryggeriets gymnasium är en fristående gymnasieskola vars huvudman är en ideell förening, vilket innebär att skolan inte drivs i vinstsyfte. Med nationella medieprogrammet (inriktning medieproduktion, foto & film) och med skatebord och dans som valbara passionsämnen.

Den 8 januari 1886 startade Bollnäs folkhögskola med 10 elever, 9 av dem från nuvarande Bollnäs och Ovanåkers kommuner och en från Ljusdal. Idag har skolan allmän linje, radiolinje, musiklinje, skrivarlinje för kvinnor, konstskola mm.

Bona folkhögskola ligger i Motala inom "dockanområdet" där en gång Baltzar von Platen startade anrika Motala Verkstad. Skolan har ca 150 elever i Motala och Linköping samt på distans, varav de flesta studerar på allmänna kurser. Bona folkhögskola ordnar också orienteringskurser, seminarier, sommarkurser, studiecirklar, föredrag mm.

Folkhögskolornas gemensamma webbplats. Folkhögskolan är en annorlunda studieform som ger dig en utbildning du har nytta av och en plats att utvecklas på. Hitta din egen! Välj bland tusentals kurser.

Högt upp ligger skolan med utsikt över Ljungskileviken. Här har skolan legat och verkat sedan 1920-talet. Under 80 år har Ljungskile folkhögskola varit ett begrepp för utbildningskvalitet, personlighetsutveckling och nytänkande. Skolan har en mängd olika utbildningsalternativ, uppdelade på allmän linje, där du i kan få grundläggande behörighet för högskolestudier, och speciallinjer.

Vi gör gärna länkbyten med bra webbsidor om utbildning för arbetslösa. Relevanta företag kan välja att sponsra VMJ istället, och få bra länkar tillbaka. Kontakta oss.

Gå till toppen av sidan