VMJ är en resurs för alla arbetslösa. Först ett par tips för dig från Google:

* Vad gör vi här på Vi Mellan Jobben?

Vi Mellan Jobben är en portal och mötesplats för alla arbetslösa, alla som befinner sig mellan två jobb.

Vi diskuterar vår situation ur alla synvinklar i vårt forum. Det är bra att dela erfarenheter och problem med andra. Här finns också möjligheten att komma i kontakt med människor att samarbeta med i olika former.

Bli medlem nu eller kontakta oss för mer information.

Syfte

Denna sajt är skapad för att vara en mötesplats för alla arbetslösa, alla som befinner sig mellan två jobb i Sverige. Denna mötesplats ska vara öppen för alla som inte har anställning eller aktivt företag. Här kan alla arbetslösa träffa andra människor i samma situation. Webbplatsen ska också vara en resurs för arbetssökande med bland annat bättre sökning bland alla lediga jobb.

* Administratörer

Bengt Lundberg

Bengt Lundberg är idéskapare till Vi Mellan Jobben. Bengt står för idéer, programmering, skötsel, utveckling, grafik, texter och marknadsföring. Vid sidan om omsorgen av Vi Mellan Jobben är han internetentreprenör i sin firma Inskrift, www.inskrift.se.
Bengt driver genom Inskrift också ett flertal andra webbplatser.

Till vår hjälp och er trygghet har vi Medlemsavtal för VMJ.se vilket alla måste acceptera före ett medlemskap samt de regler som finns publicerade i forumet. Vi vill be alla att läsa detta noggrannt och sedan följa det, då får vi en bättre gemenskap här på Vi Mellan Jobben.

* Ägare

Webbplatsen Vi Mellan Jobben och domänen vmj.se ägs och drivs av:

Inskrift, org.nr 550502-6939.
Se hemsidan www.inskrift.se för aktuella adressuppgifter.

Ett företag som dels utvecklar och driver egna avancerade webbplatser, dels utför kundspecifika IT-uppdrag, webbdesign, sökmotoroptimering med mera.