VMJ är en resurs för alla arbetslösa. Först ett par tips för dig från Google:

* Länkar i kategori Resurser och hjälp

Länkar

Kategori Resurser och hjälp

Här finns länkar till webbplatser med resurser och hjälp för arbetslösa samt angränsande ämnen. Föreslå oss gärna en bra länk för denna kategori. Vi gör gärna relevanta länkbyten, och företag som sysslar med utbildning får gärna sponsra oss mot en länk här.

Kom ihåg att söka i andra kategorier också, när du inte hittar den länk du söker.

* Länkar

Vilket fack skall jag vara med i? Vi hjälper dig hitta rätt! Sök utifrån yrke och jämför a-kassa, inkomstförsäkring och andra villkor. Välkommen in till Sveriges mest kompletta webbplats om fackförbund.

Arbetslös Nu är webbplatsen för dig som vill få tips på hur du kan få ny energi och inspiration att kämpa vidare på din väg mot nytt arbete eller andra lösningar för framtiden.

På CareerBuilder hittar du lediga jobb, som exempelvis heltidsjobb, deltidsjobb, extrajobb & sommarjobb.

Jobbportalen StudentJob Sverige är en del av StudentJob International. Med sin internationella fokus och företagskultur kan den här sidan erbjuda spännande möjligheter både i Sverige och utomlands för dig som studerar eller just tagit studenten.

Vi gör gärna länkbyten med bra webbsidor om utbildning för arbetslösa. Relevanta företag kan välja att sponsra VMJ istället, och få bra länkar tillbaka. Kontakta oss.

Gå till toppen av sidan