VMJ är en resurs för alla arbetslösa. Först ett par tips för dig från Google:

* Direct Marketing lider aldrig av finanskris

Forum > Starta eget företag > Övrigt om att starta eget företag > Direct Marketing lider aldrig av finanskris

Skriv ut
Visar inlägg 1 - 3 av 3.
< [1]  >
Skrivet av sandstrom 20 maj 2009 20:51
Skriv ut Direktlänk
Avatar

sandstrom

Ospec medlem

Lär strategierna av dem som verkligen kan internet marknadsföring
Den största hemligheten till en lyckad online entrepenör ligger i deras inkomst, insats och tidsbesparande mekanismer. Brist på dessa strategier innebär timmar av bortkastad energi på att uppnå små och dåliga resultat. Du byter tid mot pengar om du inte har en mängd av ständigt arbetande distrubutions-system att ta sig av din information- och produktspridning.
”Inkomst-fälla-syndromet” uppstår när du t.ex lägger 10 timmars arbeta och bara blir betalt för dom enda 10 timmarna jobb du hann göra. Det betyder att du har endast bytt din tid mot pengar och du kan bara förvänta att tjäna så mycket på 24 timmar i dygnet, eftersom du förmodligen inte har mer tid.
En total kontrast till detta fenomen är välstånds-skapandet tack vare användandet av teknologi och andra specialiserade marknads-system genom vilka du kan jobba dina 10 timmar och generera en inkomst motsvarande 100 timmar – endast genom dessa tidsbesparande program. På det viset kan du verkligen skapa äkta, permanent välstånd i stället för tillfällig extra inkomst.
Att driva en online business på autopilot är ett säkert sätt att uppnå succè i denna bransch över en lång tidsperiod. Det är en fortlöpande process där du börjar med att sätta upp systemet en gång, men fortsätta att skörda dess fördelar för flera år framöver. En online business på autopilot genererar passiv intäkt för entrepeneuren, genom vilken återkommande intäkt blir generarad och i sin tur ger företaget hävstångs-effekt!
Om du sätter din business på autopilot kan det tillåta dig att driva flera företag samtidig! Du kan sälja informationsprodukter inom ditt expertis-område till en marknad som är ivrig på specialiserad lärdom som är relevant för dem. Network Marketing genier som sätter över sina information-produkter på autopilot når ut till sina målgrupper snabbt och effektivt. Detta har helt ändrat framgången inom online business. Lär teknikerna att göra stora pengar medans du når ut till specifika målgrupper, tack vare en mekanism som upprepande gånger säljer för dig. Tveka aldrig på att du inte skulle kunna göra det här och lyckas!
Även om du känner dig övervälmad av den enorma högen av information tillgänglig på internet om Internet Marketing strategier, och skeptisk på alla fantastiska succê-historier, så kan du bli nästa exempel på en framgångsrik entrepenör med den rätta marknad-tekniken. Alla kan göra detta! T.o.m jag. T.om DU!
 
Skrivet av Bengt 20 maj 2009 23:25
Skriv ut Direktlänk
Avatar

Bengt

Arbetsgivare

(Admin)

Nätverksmarknadsföring, som är det sandström gör reklam för, vill jag varna för.

Ni kan se ovanstående i olika versioner på många ställen på nätet - nästan oändligt långa texter som egentligen inte säger någonting - till för promoting av det gamla smarta systemet "nätverksmarknadsföring", vilket idag ofta kallas MLM eller Network Marketing (eller kan ha nya fantasifulla benämningar).

Jag har sysslat med verklig internetmarknadsföring under lång tid. Om man vill ge er verkliga råd som hör hemma i verkligheten finns ingen anledning att lägga ut texten på det där sättet.

Framförallt: Basera aldrig ett nystartat företags verksamhet på någon nätverksmarknadsföring om du är arbetslös och vill starta eget. A-kassan försvinner i och med att du startar - när du sedan kommer på att nätverksmarknadsföring är släkt med pyramidspel och att du befinner dig i botten av pyramiden, då får du en väldigt besvärlig situation.
Om du tar det som ett litet komplement vid sidan av en annan, säker, inkomst må det vara.

/Bengt

--
Admin på Vi Mellan Jobben
 
Skrivet av Harryupp 23 maj 2009 17:25
Skriv ut Direktlänk
Avatar

Harryupp

Arbetssökande

Instämmer!
Likaså, tro inte på de ofta rejält tilltagna påståendena om jättebra förtjänst på telefonförsäljning.
Det är trots allt bara några timmar per dag som folk är anträffbara på telefon, och andra vägrar instinktivt, däribland jag själv, att prata med telefonförsäljare på mobilen.
 

< [1]  >