VMJ är en resurs för alla arbetslösa. Först ett par tips för dig från Google:

* mår dåligt

Forum > Allmänt > Allmänt > mår dåligt

Skriv ut
Visar inlägg 76 - 90 av 107.

Löst Den här tråden är markerad som löst.

< 1 ... 4 5 [6] 7 8  > »
Skrivet av jenfer 14 maj 2012 14:34
Skriv ut Direktlänk
Avatar

jenfer

Ospec medlem

fy attan vad dåligt provet gick!
fick sätta mig och lipa då jag kom hem :-(
skällde på dem för övningarna i boken och övningar på övningsprovet låg på helt annan nivå än provet idag.

övningsprovet hemma gjorde jag på 45 min, provet idag satt jag nästan 4 timmar med! då orkade jag inte ens gå igenom frågorna igen.

Regnet öser ner utanför, jag kan inte ta mig till gymmet för maken ska ha bilen och den andra är på service (självklart den vi nyss köpte, varför ska saker gå felfritt?)

blir att köpa godis och kolla på film istället för att träna.
känns ju himla vettigt.

Huvudet bultar efter allt fokuserande på provet, allt tänkande osv. Jag är känslig som få och började lipa då min man tilltalade lite tyket av den anledningen att jag snäst åt honom, e ju inte hans fel att provet gick dåligt)

har mejlat min lärare som ska rätt provet och skrev vad jag tyckte och tänkte. skrev att hon gärna får göra kommentarer på provet så jag vet vad jag ska öva mera på.

Tydligen är det fler som klagar på att provet är svårt och de som gör provet i företagsekonomi A är de som alltid sitter tiden ut. Då är något fel!

Helgen var annars helt ok men veckan börjar som sagt piss.
Fick mejl om nej till jobb, som vanligt.

Nä, tur maken jobbar sent för jag behöver verkligen vara själv. blir att kramar på katterna istället för idag behöver jag närhet mer än någonsin och katterna har ju tålamod att lyssna iaf *s*
 
Skrivet av Vilsen 14 maj 2012 14:53
Skriv ut Direktlänk
Avatar

Vilsen

Arbetssökande

Helgen har varit riktigt fin även om det ju inte är någon värme att tala om. Men grilla gick nog bra gissar jag. Men idag återkom det trista, grå och regniga och det är jobbigt. Hela veckan blir väl likadan...

Här finns det också sommarjobb på kriminalvårdsanstalten, men vårdare skulle inte passa mig alls ( både min mormor och mamma har jobbat som fångvårdare dock ). Min syster fick sommarjobb nu som produktionsledare i verkstaden på anstalten, och det passar nog henne jättebra.
Hade jag vetat att dom sökt folk till köket på anstalten så hade jag sökt dit, men det stod inte utsatt någonstans tyvärr. Kom inte ens på tanken att ringa dit, trots att jag vikarierat i det köket -90. Och nu är det försent för denna sommaren. Så jag har ju bara jobbet på äldrevården att "se fram emot". Nu känner jag inte för något alls eftersom jag inte mår bra. Tänkte testa med folsyra till att börja med, för se om det blir bättre. Men det kan ju ta sin tid att få effekt gissar jag.

Har du kunnat provcykla den nyinköpta pärlan i helgen?

--
På Gång
 
Skrivet av jenfer 15 maj 2012 12:22
Skriv ut Direktlänk
Avatar

jenfer

Ospec medlem

hej!
lite bättre väder idag iaf, det är grått men inte som gårdagens hällregn iaf :-)

har kommit hem efter att härligt pass på gymmet vilket oftast piggar upp mig lite granna.

maken har jobbat natten och ligger och sover får kan inte bröta lika nu som jag annars kan göra.

I eftermiddagen blir det fika med kompisar, kul att komma ut lite och göra något även om jag saknar jobbkontakten.

Träffade några från Facebook som jag pratat med och det var hur kul som helst! Bara att få komma ut, träffa nytt folk (ingen fel på ens vänner så förstå mig rätt) kändes så himla härligt!

har inte hört något från Krim vilket jag tolkar som att jag inte har gått vidare. De skulle höra av sig samma vecka egentligen. De ringer väll till de som de vill ha och tackar någon nej så kanske de ringer mig. Min tolkning av det hela iaf.

ska begära omprövning för min ersättningsnivå i a-kassan, ska skicka in papprena idag. Sedan har jag sökt om att läsa företagsekonomi B med, hur det nu ska gå när jag knappt klarade av A kursen. Hoppas jag får svar snabbt på provet.

Cykeln är inte testad ännu, men har fått köpt cykelhjälm och olja till kedjan så när maken vaknar till liv så får han hjälpa mig med att sänka sadeln till rätt nivå.

kommer bli en skräckfärd då jag ger sig på att cykla igen, haha :-)

Du får återkomma med hur folsyran fungerar men som du säger, du får nog ge det ett tag, minst en månad tror jag.
 
Skrivet av Vilsen 18 maj 2012 10:39
Skriv ut Direktlänk
Avatar

Vilsen

Arbetssökande

Nu först såg jag att jag missat det inlägg där du skrev hur dåligt det gick på provet..Fyyyy så trist :(( Håller tummarna för att det går bättre på omprov! Man blir ju så himla deppig när det händer en sån där sak, för det blir ju så viktigt för en.

Känner mig själv rätt mycket under isen just nu.Så förbaskat kämpigt att försöka hålla modet och självkänslan uppe. Klarar det inte och det handlar ju om en depression, det förstår jag ju. Kan inte känna glädje över något och det känns ju knappt som någon mening med att gå upp på morgonen.. också vädret är kallt, grått och trist.
Ja du vet med all säkerhet hur det känns...

Trist med alla nej man får från jobbsöken. Sen ska man komma till AF och känna sig som att det beror på en själv att man inte lyckas få jobb. Och ha skuldkänslor för att man sade upp sig från den tjänsten man fått...

Vad menas med omprövning av ersättningsnivån i a-kassan?Hur kan man få det?

Oj, blir nästan chockad när solen faktiskt lyckas kika fram några sekunder. Måste ge mig ut en sväng så jag kanske får lite energi.
Lycka till på första cyckelturen!

--
På Gång
 
Skrivet av jenfer 22 maj 2012 16:12
Skriv ut Direktlänk
Avatar

jenfer

Ospec medlem

halloj!
vilket väder!! antar att det är lika fint i stort sett hela vårt avlånga land.
Borde gå ut och sätta mig men är så nere idag så orkar inte.

gick inte vidare på jobbet inom krim vilket sänkte mig totalt då de sökte så många och inte ens då lyckas jag.

fick nej från ett annat jobb men ska på intervju på torsdag men fortfarande många fler nej än ja.

Många av jobben man söker är via bemanning, de är deltid så man får inte stämpla. Sedan har många jobb att man måste regga sig på deras sida och fylla i erfarenheter med mera.
Jag orkar verkligen inte fylla i fler sådana sidor!! har säkert fyllt i 30st! Musten bara sjunker för inte har man fått jobb ändå.

borde njuta av solen men orkar verkligen inte.
känner mig otroligt depp, svullen tjock och ful.

Det enda positiva är att det gick långt över förväntan
på provet i företagsekonomi så nu kan jag hoppa på B kursen om a-kassan godkänner.

Hur har du det? Har du testat folsyra?
 
Skrivet av Vilsen 23 maj 2012 12:01
Skriv ut Direktlänk
Avatar

Vilsen

Arbetssökande

Hej där!
Ja här är vädret också fantastiskt!! Det känns så himla härligt att det äntligen blivit soligt och varmt!
Men så tråkigt att du känner dig så nere så du inte orkar gå ut! Solen och värmen kanske piggar upp dig lite med sina vitaminer.
Annars kanske du ska testa att köpa B-vitaminkomplex ( Ica- Friggs 44:-/120 st. Väldigt bra pris!)Det ingår folsyra i det, så dom första tabletterna med folsyra som jag köpte gav jag till dottern. Nu har jag tagit dessa i en vecka och jag känner mig redan piggare. Nu är ju visserligen vädret också bättre, så det påverkar ju. Men vi får se om det sitter i, för det märker jag ju under kommande veckan.
Har fått mer energi, så jag har fixat i trädgården och börjat gjuta betongfat,krukor och annat som jag ska ha i rabatterna i stället för enbart blommor. Vill göra det så lättskött som möjligt, men ändå snyggt. Riktigt roligt!

Förbaskat tråkigt att du inte fick jobbet på krim!!
Att det ska vara så himla svårt när man t o m är så ung som du! Jag funderar på att åka till Jobzone för att prata med dem. Det ska tydligen vara ett mindre bemanningsföretag som finns i grannkommunen, och de var bra att ha att göra med, sade min syster.
Försöker att släppa skuldkänslorna över min situation, men de återkommer väl när jag varit hos handläggaren i mitten av juni...

Försök att sätta dig i solen och sug åt dig allt det härliga, och lukta på alla goda dofter av syrén och annat!

--
På Gång
 
Skrivet av jenfer 24 maj 2012 17:30
Skriv ut Direktlänk
Avatar

jenfer

Ospec medlem

Tänk vad härligt att vädret håller i sig! Underbart!
Inte fått solat så mycket idag dock men har iaf varit ute på gården och pratat med grannarna. Med mina "unga" år så sänker jag medelåldern rätt så bra hihi.

var på intervju idag! kändes riktigt bra men bara för det så kommer jag inte få det. som receptionist, ett mamma vik fram till feb/ mars. Så där fick jag poängterat att jag varit runt mycket via bemanning och är van vid korta anställningar.

Känns lite bättre idag iaf än vad det gjorde igår.
Tar regelbundna prover för sködskörteln så funderar på om man ska ring dem och be dem att ta lite extra prover. Men sådant kostar säkert pengar så de kommer de väll inte att göra.

Härligt att du fått fixat i trädgården! Tänk så mycket mysigare det blir att sitta där på dagarna och kvällarna när du kan se allt fint som du har gjort!

har fått åka till Jobzone? Kollade dem på nätet, synd att de inte finns i göteborgstrakten.

jag får inte full ersättning av a-kassan och kan inte fattar varför då jag har jobbat konstant i ett år och inte tjänat mindre än vad jag har gjort tidigare då jag fått a-kassa.
Vet du har det fungerar om man vill arbeta ideelt?
Funderar isf att jobb på kattpensionatet som finns inte så långt ifrån där jag bor.
Måste väll ändå se bra ut på pappret?
Kanske ska kolla med Röda korset och jobba där ngn dag i veckan med isf om man får det. Bara gör något.
Sedan jobbar jag extra som kontaktperson så helt tomt är det inte iaf (+ att jag pluggar nu då)

Ikväll jobbar maken på fotbollen så blir själv hela kvällen om jag inte går ut på gården och tjötar med grannarna igne.
tydligen skulle de ut igen vid sju tiden.

Idag rök två av tanterna ihop och oj vad de skriker på varandra *s* Kan inte annat än att garva.
Minuten senare är de bästa vänner igen. :-)
 
Skrivet av Vilsen 30 maj 2012 13:05
Skriv ut Direktlänk
Avatar

Vilsen

Arbetssökande

Så var det slut på värmen för denna gång...suck suck...

Har funderat över detta med bemanningsföretag, och att försöka undvika det så långt det går. Det är ju väldigt påfrestande och stressigt att vara i bemanningsbranschen så jag kommer inte klara det. Vet inte om AF kommer tvinga mig till det, men jag får se vad som händer.
Sökte igår på en tjänst som kokerska/lokalvårdare på ett daghem, men får det väl säkerligen inte. Har ju inte utbildning men har jobbat med skolmat och ju även lokalvård. Dock inte heltid heller, men det ligger inte så långt härifrån i alla fall. Tror det skulle vara kul om jag bara får en chans att lära upp mig. Men har dock inga större förhoppningar.

Krångligt med din a-kasseersättning. Kanske borde du fråga din a-kassa hur det funkar.
När det gäller ideellt arbete så får man säkert ingen ersättning eftersom det inte ger någon lön. Ideellt är väl frivilligt gratisarbete, vad jag förstår.
Här har jag bara sett långtidsarbetslösa, förmodligen i Fas 3, som jobbar på Röda Korset och liknande ställen. Tror inte man får jobb där om man skulle söka.
Vid ett tillfälle hörde jag mig för om jobb på Barnens Hus, men det är samma där. Bara en anhalt för långtidsarbetslösa.
Men om du vill jobba ideellt på kattpensionatet kan du ju göra det samtidigt som du söker jobb. Ingen kan ju säga något om det, bara du är tillgänglig på arbetsmarknaden samtidigt.


--
På Gång
 
Skrivet av jenfer 31 maj 2012 23:32
Skriv ut Direktlänk
Avatar

jenfer

Ospec medlem

Gah så trött man blir då man är trött men ändå inte kan sova.
tredje natten i rad. Jag är som ett kolli på dagen då jag ändå tvingar upp mig i tid (vid sju) för att inte förvärra problemet för att sedan gå över trötthetsstadiet in i något annat stadie.

Håller med dig om att undvika bemanning så gott det går, så länge man är ute på längre uppdrag är det bättre men det är aldrig någon garanti att det håller. Dessutom så beror det på stället man är uthyrd till hur de är.

NÄ,ersättning för ideellt arbete får man inte, var snarare om man fick jobba ideellt och det verkar man ju få om man skickar in "handlingar" (vad för handlingar det nu är)
Röda korset borde väll även ta in de som jobbar ideellt och inte bara långtidssjukskriva?

Får kolla med grannen imorgon ang. kattpensionatet.


Helgen var riktig pissig.
Morfar gick bort på lördagen och på söndagen får jag veta att kompisarnas (två systrar) mamma ramlade i trappen i fredags, slog i huvudet, fick blödningar och avled på söndagen :-(

Mamma grälar med sina syskon ang. morfars begravning då de tänker ekonomiskt och mamma tänker på morsfars vilja.
Att pengar ska styra en sådan sak!! Hemskt! Hjärtlöst.

Fasar för begravningen då ingifta fröken perfekt kommer med sitt låtsats medlidande och hånleende.
Inte nog med att begravningar är jobbiga i sig, att behöva träffa henne gör det ännu värre. Avskyr människan!
Hon ser så mycket ner på arbetslösa, som om vi vore något "pack att skämmas över"

Hoppas att du får jobbet du sökte! Någon gång måste det ju lossna tycker man.

Jobbar extra som kontaktperson och idag var det träff för de som jobbar som kontaktperson. I kommunen jobbar 840st som kontaktperson och det kom 7. Seriöst, sju!! Riktigt dåligt.
Där träffade jag iaf en som jobbar som arbetsförmedlare men då mot de som har handikapp, men han sa att arbetsmarknaden är svår och att uttrycket "det finns jobb för alla, bara man söker" är ren bullshit. Helt underbart att höra, en bekräftelse på att man inte är helt slut i huvudet.

Skulle kunna skriva massa men blir så långt att läsa så får spara lite till nästa gång :-)

Ha en skön helg! eller hoppas helgen var bra, om du läser detta efter helgen.
 
Skrivet av Vilsen 1 jun 2012 13:56
Skriv ut Direktlänk
Avatar

Vilsen

Arbetssökande

Jag hoppas verkligen att inte Af tvingar mig till bemanningsföretagen, men då kanske man behöver prata med arbetspsykologen i så fall.

Fruktansvärt jobbigt med allt som hänt, med din morfar och hans begravning, bråk och annat trist! När någon dör drar det ofta med sig en massa tråkigheter utöver att personen dött. Relationer sätts på prov och många blir giriga, och då känns det ju som inte människan som dött betyder något.
Och jobbigt att behöva träffa folk man avskyr på begravningen. Hoppas du kan ignorera den trista fröken präktig!
Fruktansvärt också med mamman som ramlat i trappan! Usch så hemskt!

Jag förstår inte att man erbjuder sig att bli kontaktperson när man egentligen inte vill. Jag lovar aldrig att ställa upp på något jag känner att jag inte har lust till eller orkar med. Men många är ju sådana tyvärr.

Tror också att det är rena skitsnacket att det finns jobb för alla om man bara söker. Varför är det så många arbetslösa kan man ju undra. Men det blir väl snart så att det krävs högskoleutbildning för varenda skitjobb eftersom det är så många arbetssökande på varje jobb. Man undrar hur det har kunnat bli så här!

Hoppas du också får en fin helg!

--
På Gång
 
Skrivet av jenfer 3 jun 2012 11:15
Skriv ut Direktlänk
Avatar

jenfer

Ospec medlem

Tror det dröjer ett tag innan de tvingar en till saker. AF är nog mest på de som varit arbetslösa längre som är inne i FAS 2 och 3. Gissar jag iaf. Det är nog om man har någon specialistkompetens som gör att de tvingar en flytta.

En bekants kollega dog i lördags i en trafiolycka :-(
Hon var i 30års åldern.
En annan kompis mamma fick dåligt resultat på EKG.
Hon föll ihop igår pga dåligt blodtryck med.
Det går bara utför :-(

Min pappa har KOL så livrädd att något ska hända honom nu.
Ska någon dö kan väll jag stryka med? Vad för liv har jag ändå? Offrar mig gärna så någon med mer värdigt liv får leva.

Ang. kontaktperson så kan jag inte annat än att hålla med dig. Det är inga stora pengar man får, långt ifrån men många kanske känner att de inte vill lägga ner mer tid än nödvändigt ?
Själv är jag snarare tvärtom och får samvete då jag inte spenderar de pengar som man får som ersättning och bjuder isf min brukare på mat, bio etc för att hon inte har råd.

igår var jag med några kompisar, käkade mat, tjötade osv. Jättetrevligt, visst men kan inte låta bli att bli avundsjuk när de pratar om sina jobb. Samtliga (4st) är högutbildade med fina jobb och samtliga har avancerat på sitt jobb.
Jag vill bara gråta. Jag känner mig en disktrasa.
Använd sådan, skiten och äcklig som inte längre än användbar.
Dags att skaffa ny.

Ikväll ska vi grilla hos min syster med familj. Hon bjöd även in mamma och pappa. P är ok men M klarar jag inte av. Hon vill fortfarande styra över mitt liv och har försökt med detta i hela mitt vuxna liv. Sagt till henne flera gånger men hon ger sig inte. Hon klagar på mig för att jag inte vill ge henne något barnbarn, hon klagar på min syster för hon bara vill ha ett barn. Hon sitter och gråter över hur orättvist livet är för alla andra har massa barnbarn och hon bara har ett. Drar hon kortet att det synd om henne nu när morfar dött så kommer jag inte kunna hålla mig. Jag kommer bokstavligen be henne fara och flyga åt helvete och bryta kontakten helt.

Eller är man sådan som mamma? Besviken på sina barn?
För mig är det helt oförståeligt hur man kan vara det.

Vaknade med huvudvärk idag igen så får ser hur dagar artar sig.

hoppas din helg är bättre än min. :-)
 
Skrivet av Vilsen 4 jun 2012 14:46
Skriv ut Direktlänk
Avatar

Vilsen

Arbetssökande

Måste börja med att säga att jag hoppas att du inte ska ge upp och tycka att du är värdelös, för det KAN du omöjligt vara!! Vill verkligen ge dig allt stöd! Du är fortfarande ung och har ännu chans till något mycket bättre, även om det kan se mörkt ut i nuläget. Jag tror att dina möjligheter ligger där på lur och väntar. Men jag förstår absolut din känsla av att vara en begagnad disktrasa, eftersom man känner sig sån i sällskap av dem som har bra jobb och inte kan visa lite medkänsla. Tycker dina vänner borde vara lite finkänsliga och inte prata om sina jobb när du är med, faktiskt.
Har du fått någon jobbcoach? Jag fick brev från AF idag, om att jag ska skaffa mig en jobbcoach... som om det skulle hjälpa. Ska bli intressant att höra vad en sådan kan göra för mig!

Fy vad mycket tragiska saker det händer i din omgivning just nu! Allt tycks hända samtidigt. Hoppas mycket på att något roligt ska hända för din del, för omväxlings skull!
Hoppas att grillkvällen blir bättre än du tror. Jobbigt med mammor som inte kan respektera sina barn! Man måste ju inse att ens barn är kapabla att fatta egna beslut. Jag skulle aldrig någonsin kunna bli besviken på mina barn, som ju är det allra bästa som finns här i världen!
Din mamma kan ju kanske också vara besviken på sig själv på något sätt, och att det visar sig på fel sätt. Men jag tycker faktiskt du gör rätt i att konfrontera henne om det behövs. Men hoppas att det inte ska behövas, utan att du får en trevlig grillkväll, trots allt.

--
På Gång
 
Skrivet av jenfer 5 jun 2012 12:14
Skriv ut Direktlänk
Avatar

jenfer

Ospec medlem

Igår kändes det bättre men idag är det en tung dag igen. Känner mig tung i andningen,huvudet,kroppen osv.
Var på intervju igår, kändes ok men så svårt att säga.
Ett deltids jobb men bättre än inget, iaf ett tag tills 75 dagarna är slut.
Sedan fick jag samtal igår med om ett jobb jag sökt som inte blir av men att de hade en annan tjänst som jag kanske var intresserad av! Deltid det med men kan man kombinera dessa jobb så hade det varit bra! Det ena är butiksjobb på Hemmakväll så blir nog mest kvällar, de andra är som administrativ assistent på en skola vilket jag gissar bara är dagtid och kanske flexibelt.

Träffade en gammal arbetskollega igår med, hon har verkligen lyckats i sin karriär och med allt annat i livet men hon är så otroligt varmhjärtad och förstående så man bara vill krama om henne hårt och länge. Dock e hon så smal så risken finns att hon faller isär *s* :-)
Hon får mig att må bra iaf, för hon skryter inte på samma sätt som andra kan göra.


Det är svårt när ens vänner lyckas på jobbet, visst ska man vara glad för deras skull och de måste ju får berätta allt kul som händer dem samtidigt som jag känner mig oduglig.
Min KBT har sagt till mig att jag ska förklara det för dem men alla kommer inte att förstå. En av dem är så otroligt kallhjärtad och ändå har hon själv varit arbetslös (längre än mig) Men nu när hon har jobb och pengar så har hon ingen som helst förståelse då man själv inte har.
Klagar då jag väljer att vara nykter fast då hon själv väljer att vara det så är det en annan femma.
NÄ, ingen som jag anförtror mig åt och ingen som jag träffar själv, träffar henne bara då de andra är med och man har "gruppträff" (eller vad man nu ska kalla det)

Idag bli det fika med en kompis och kolla på de som tar studenten. Båda avundas dem och tycker synd om dem på samma gång.

Inget vidare väder ute, småkallt och ingen sol alls.

Får svar i veckan från Hemmakvälls jobbet, håll tummarna!
Svarar på dina frågor i nästa mejl, blir så långt annars så du kanske tröttnar på att läsa :-)

 
Skrivet av Vilsen 7 jun 2012 09:13
Skriv ut Direktlänk
Avatar

Vilsen

Arbetssökande

Ja visst kan det pendla mycket från dag till dag hur man känner sig. Men jag känner mig iaf bra mycket bättre med B-komplexet för min del. Hoppas det är bättre idag för dig.

Åkte igår Vättern runt med mc, jag(satt bak) och min gubbe, på nationaldagen. Roligt, men lite för kallt och blåsigt även om solen lyste av och till. Men något kul ska man ju ta sig för.

Idag ska jag hälsa på en kompis i grannstaden, och shoppa lite tyg till en väska, om jag hittar något.Vill helst ha något med små pepitarutor.

Håller med om att det är svårt när det går så bra för kompisar men inte för en själv. Ganska naturligt att man känner sig oduglig. Visst måste de ju kunna berätta om sina jobb, men det går ju att ha förståelse för den som inget har tycker jag. Man är ju så sårbar i den här situationen.
Men härligt då att du träffade en varmhjärtad ex-kollega som i stället hjälpte dig att må lite bättre. Det är ju det man behöver.
Jag har med tiden valt mina vänner med stor omsorg. Har mycket hellre ett par nära vänner än en massa ytliga. Kvalitet går före kvantitet, som man säger.

Åh tänk vad roligt om du får båda jobben du sökt och kan kombinera dem! Om inte, så i alla fall något av dem. Håller givetvis mina tummar!!
Själv ska jag ringa till Kriminalvårdsanstalten idag och höra mig för om jobb i köket. Dom har ju inte satt ut någon ledig tjänst, men jag kan ju höra mig för och skicka in en intresseanmälan. Finns ju inte så mycket mer man kan göra...

Läste på nätet igår om orsaker till varför man inte får drömjobbet.. Där stod att man t ex aldrig ska skriva "hej" i sin ansökan (???). Man ska tydligen skriva namnet på kontaktpersonen, om man vet det. Suck suck...
Frågan är väl inte varför man inte lyckas få drömjobbet, utan varför man inte får något jobb överhuvudtaget! Inte fanken kan det bero på att jag skrivit hej i ansökan, hoppas jag!

Sköt om dig!

--
På Gång
 
Skrivet av jenfer 7 jun 2012 21:13
Skriv ut Direktlänk
Avatar

jenfer

Ospec medlem

WOHOOO!!! jag ska provjobba måndag och tisdag!
Fick jobbet under intervjun :-)
Jobbet som administrativ assistent på ett äldreboende.
50% men som kan bli mer och jag kan jobba lite hur jag vill så hittar jag annat deltidsjobb så är det inga problem :-D
Blir bara fram till hösten men bättre än inget, tror att jag kommer att lära mig massor!! Men livrädd att inte klara av det, tänk så pinsamt! Kommer inte tala om för någon att jag ska provjobba, mer än för maken och bästisen :-)

Jobbet på Hemmakväll fick jag inte men det gör inte så mkt.
Nu slipper jag jobba helg och chansen att få heltid fanns tydligen inte. Tror de tjänar på att ha deltidare, gissar att arbetsgivaravgiften blir lägre.
Hon kunde heller inte svara på varför jag inte fick det.
Kan bara gissa att de gillar yngre, dels är de billigare sedan är de lättare att utnyttja då de inte kan sina rättigheter. När jag tänker efter så är det flesta som jobbar på Hemmakväll yngre.

Fick du hittat något tyg?
Något bra svar från Kriminalvården?
Mer än att ringa och fråga kan man inte göra som du säger.

Vadå inte skriva hej?
Jag skriver inte hej i själva CV:et men jag skriver hej i mejlet där jag bif. CV.
Kan dock inte fatta hur ett hej kan göra att man inte får jobb. Vad är drömjobbet förresten? När vet man om man har det? Kanske finns bättre än det man har?

I helgen blir det ev. att grilla annars inget planerat.

Ha en dunderbra helg!
 

< 1 ... 4 5 [6] 7 8  > »